Viss, kas jums jāzina par automašīnu zemfrekvences skaļruņiem

Auto zemfrekvences skaļruņi ir lielisks veids, kā uzlabot automašīnas audio sistēmas skaņu. Tie rada spēcīgas, dziļas basa notis, kas piešķir dziļumu, intensitāti un tekstūru jebkuram mūzikas žanram. Lai maksimāli izmantotu automašīnas zemfrekvences skaļruni, ir jāņem vērā dažas lietas. Pirmkārt, jums būs jāizlemj par pareizo zemfrekvences skaļruņa izmēru jūsu transportlīdzeklim. Atkarībā no transportlīdzekļa interjera, iespējams, varēsiet uzstādīt lielākus skaļruņus. Otrkārt, jums būs jāatrod pastiprinātājs ar pietiekamu jaudu, lai pareizi vadītu zemfrekvences skaļruni. Visbeidzot, jums ir jāpārliecinās, ka esat pareizi instalējis zemfrekvences skaļruni, jo nepareiza uzstādīšana var izraisīt skaņas kvalitātes problēmas. Ar pareizu uzstādīšanu jūsu automašīnas audio sistēma pārvērtīsies par jaudīgu un ieskaujošu skaņas sistēmu.

Mūzikas mīļotājiem pie stūres patīk aprīkot savu automašīnu ar kvalitātes sistēmu. Zemfrekvences skaļrunis, saukts arī par zemfrekvences skaļruni, piedāvā brīnišķīgu muzikālo pieredzi, optimizējot skaļruņu skaņu, labāk atveidojot nianses. Tomēr ir daudz zemfrekvences skaļruņu: plakani zemfrekvences skaļruņi, dārgi zemfrekvences skaļruņi, jaudīgi zemfrekvences skaļruņi, estētiski zemfrekvences skaļruņi, kas jāizvēlas atbilstoši vairākiem kritērijiem, piemēram, zemfrekvences skaļruņa veids, jutība, maksimālā jauda… Izpildiet mūsu vadlīnijas, lai atrastu perfektu zemfrekvences skaļruni! Zemfrekvences skaļruņus varat pasūtīt vietnē https://dbshop.ru.

Viss, kas jums jāzina par automašīnu zemfrekvences skaļruņiem

Kam tiek izmantots zemfrekvences skaļrunis?

Ja jūs aizraujas ar mūziku, jums automašīnā ir nepieciešams zemfrekvences skaļrunis. Tas ļaus jums pilnībā novērtēt mūziku, ko klausāties ceļojuma laikā. Zemfrekvences skaļrunis uzlabo kopējo automašīnas audio sistēmu, līdzsvarojot un mīkstinot skaņu. Bass ir tikai labāks un neslāpē citas skaņas.

kastes veids
Ir vairāki zemfrekvences skaļruņu veidi: aktīvie zemfrekvences skaļruņi, pasīvie zemfrekvences skaļruņi, aktīvie zemfrekvences skaļruņi un tādi, kas nav.

Aktīvajam zemfrekvences skaļrunim ir savs pastiprinājums, kā arī regulējams zemfrekvences filtrs. Tas nozīmē, ka tas tiek automātiski savienots ar automašīnas radio, bez pastiprinātāja, atšķirībā no pasīvajiem automašīnu zemfrekvences skaļruņiem, kuriem nav pastiprinājuma.

Auto zemfrekvences skaļruņa jauda
Zemfrekvences skaļruņa jauda ir izteikta RMS vatos. Jo augstāks tas ir, jo patīkamāks būs muzikālais piedzīvojums. Optimālu klausīšanos var panākt ar zemfrekvences skaļruņa jaudu, kas līdzvērtīga 150 W. Nav nepieciešams pārslēgties uz lielāku jaudu, ja vien neesat profesionālis vai meklējat veiktspējas pilnību.

Zemfrekvences skaļruņa pretestība
Impedance ir kastes pretestība, kas ļauj plūst elektriskajai strāvai. Tam ir nozīme mūzikas kvalitātē. Skaļruņiem un skaļruņiem pretestība parasti ir 8 omi; uz automašīnas zemfrekvences skaļruņa vidēji 4 omi.

Zemfrekvences skaļruņa saderība ar automašīnas audio sistēmu
Viens no svarīgiem raksturlielumiem, pērkot zemfrekvences skaļruni, ir tā saderība ar pārējo automašīnas audio sistēmu: svarīgi, lai visi elementi būtu savietojami, pretējā gadījumā nevarēsiet klausīties mūziku!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
globalautotrade.info