Labākais veids, kā aizsargāt savu automašīnu

Labākais veids, kā aizsargāt savu automašīnuEs vēlos, lai mana automašīna vienmēr izskatītos kā jauna. Bet darbības procesā skrāpējumi, šķembas, skrāpējumi ir neizbēgami. Lai aizsargātu pret iespējamiem bojājumiem vai tos samazinātu līdz minimumam, tiek izmantoti dažādi aizsargpārklājumi. Tie atšķiras pēc kalpošanas laika, pielietojuma sarežģītības un izmaksām. Apskatīsim dažas populāras iespējas.

Poliurīnviela

Segums profesionāliem bezceļu entuziastiem. Izturīgs, elastīgs, izturīgs pret temperatūras galējībām un ķīmiskām ietekmēm. Kalpošanas laiks vairāk nekā 50 gadi. Dārgi, bet efektīvi. Nav nepieciešama pastāvīga aprūpe. Tā ir papildu trokšņa izolācija un padara stiprākas visas detaļas, uz kurām tā tiek uzklāta. Automašīnu apstrāde tiek veikta ar speciālu aprīkojumu.

Nano pārklājums

Ieteicams jaunām automašīnām un līdz 5 gadiem. Modernais pārklājums ļauj daudzus gadus saglabāt automašīnas virsbūvi kā jaunu. Aizsardzība pret netīrumiem un ūdeni, viegla apkope padarīja šo iespēju ārkārtīgi interesantu. Mazgāšanas laikā nav bojāts.

Aizsargplēves

Vinila plēves aizsargā korpusu no skrāpējumiem un bojājumiem, kā arī ir dekoratīvs elements. Dažādas faktūras un krāsas ļauj padarīt jūsu automašīnu unikālu pēc izskata. Neaizsedz ķermeņa nepilnības. Pretgrants plēve aizsargā ķermeņa daļas vai visu ķermeni no mehāniskiem bojājumiem. Plānā caurspīdīgā plēve ir viegli uzklājama, noturīga un viegli noņemama, saglabājot virsbūvi. Piemērots visu veidu transportam.

Teflona un vaska pārklājumi

Teflona pārklājums ir caurspīdīga plēve, kas nodrošina aizsardzību pret ultravioleto starojumu, sārmiem un skābēm. Pirms uzklāšanas ieteicams nopulēt virsbūvi, tad auto izskatīsies kā jauns. Ilgst aptuveni 6-8 mēnešus. Vaska pārklājums padara korpusu spīdīgu, nosedz nelielas skrāpējumus un skrāpējumus. Bet tie nav ilgi, gandrīz līdz pirmajai labajai mazgāšanai. Ņemot vērā zemās izmaksas, to var izmantot regulāri. Bieži izmanto pirms automašīnas pārdošanas, lai piešķirtu tai spīdumu un spīdumu.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
globalautotrade.info