Kia Rio 2018 — uzvarēja konservatīvisms

Kia Rio 2018 — uzvarēja konservatīvismsAutomašīnas iegāde mūsu laikos nav nekas grūts. Pat ja jūs nolemjat pasūtīt automašīnu no citas valsts, piemēram, no Korejas — http://mcarsdelivery.com.ua/avtomobili-iz-korei, jums ir jāveic dažas darbības vairāk nekā pērkot automašīnu kaimiņos. pilsēta. Vairāk problēmu parādās automašīnas izvēles posmā. Tieši tāpēc ir lietderīgi sekot līdzi jaunākajam auto industrijā.Parunāsim par vienu no tiem — Kia Rio.

Kia Rio 2018

Ceturtās paaudzes Kia Rio 2018 interjers nav piedzīvojis nekādas krasas izmaiņas. Tas ir saistīts ar Krievijas patērētāja konservatīvismu. Ražotāji neriskēja, radikāli mainot krievu iemīļotās automašīnas izskatu.

Izskata pārveidošana sastāv no dažām izmaiņām buferu, optisko instrumentu, radiatoru, gaisa ieplūdes atverēs. Neskatoties uz to, ka radiatora režģis joprojām ir veidots «tīģera mutes» stilā, tas ir kļuvis nedaudz masīvāks, kas pozitīvi ietekmē automašīnas izskatu.

Restyling ir piedzīvojis ne tikai Kia Rio izskatu. Pašas automašīnas dizainā ir veiktas vairākas izmaiņas. Piemēram, lai samazinātu mašīnas svaru, tika izmantoti moderni kompozītmateriāli.

Uzlabojumi nedaudz skāra balstiekārtu. Ir mainīts amortizatoru leņķis. Bet būtībā pārējie mezgli palika tādi paši kā iepriekš: priekšpusē ir neatkarīga MacPherson statņu balstiekārta ar šķērsvirziena stabilizatoru, aizmugurē novietota daļēji neatkarīga atspere.

Kia Rio 2018 interjera dizainam tika izmantota dārgāka plastmasa. Vairāk alumīnija. Uz labo pusi ir mainījies instrumentu panelis un daudzfunkcionālā trīs spieķu stūre, kuras pinumu tagad rotā lielas šuves. Lai uzlabotu energoefektivitāti, tika samazināts multivides sistēmas un klimata kontroles taustiņu skaits. Jaunais spilgtais, sarkanais instrumentu apgaismojums izskatās ļoti pievilcīgs un dārgs.

Atjauninātā Kia Rio aizmugurē ir notikušas vairāk izmaiņu nekā priekšpusē. Tagad automašīnai ir lēnāks bagāžnieks, ar izvirzītu ribu un izskatās dārgi saplacināta optika. Aizmugurējā bufera dizains ir masīvs, taču tas izskatās ļoti eleganti.

Jaunā Kia Rio izmēri atbilst visiem šīs klases standartiem:
— garums — 4370 mm.
— platums — 1700 mm.
— augstums — 1470 mm.
— klīrenss — 160 mm.

Neskatoties uz visiem uzlabojumiem, atjauninātā Kia Rio uzbūves kvalitāte izraisa zināmu kritiku. Dažreiz uznirst daži «jambi». Vai nu uz instrumentu paneļa parādās nesaprotama čīkstēšana, tad uz sēdekļa sāk kustēties audums utt. Šķiet, ka tas viss ir muļķības. Bet auto, kura cena ir zem miljona, gribētos iztikt bez šiem kaitinošajiem «sīkumiem».

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
globalautotrade.info