auto ziemā

auto ziemāKatru gadu automašīnu skaits pilsētās pieaug, katrs cilvēks vēlas iegūt automašīnu ātrai pārvietošanai no vietas uz vietu. Cilvēki pērk automašīnas uz kredīta, kāds nopērk par skaidru naudu, un tad viņi tic, ka tagad dzīvošu komfortabli, ka visas manas problēmas ir atrisinātas uzreiz un man nebūs stundām jāstāv mikroautobusos un jāstaigā.

Iegādājies Hyundai automašīnu, piemēram, siltajā sezonā, neuzmanīgs autovadītājs nav parūpējies par sezonas riepām. Un tagad, kādu laiku ceļojis ar tikko pirktu auto, vadītājs pēkšņi saprot, ka viņam uz ceļiem, satiksmē bijis pārāk daudz bīstamu situāciju. Vai nu tas krustojumā saslīdēs, vai riteņi saslīdēs un slīdēs, vai arī “brauks” ar automašīnu lielā ātrumā. Sūdzēties par ceļiem, vainot komunālos. Un viss tāpēc, ka par rezerves ziemas riepām bija jādomā jau pirms pirkuma.

Pamatojoties uz to, pirms transportlīdzekļa iegādes ir jāņem vērā klimata īpatnības, kur transportlīdzekli paredzēts ekspluatēt. Visā Krievijas Federācijā ir skaidrs gada sadalījums gadalaikos, atsevišķos reģionos ziema ir garāka par vasaru. Līdz ar to mainīsies arī ceļa segums, gadalaiku mijā būs temperatūras svārstības un līdz ar to veidosies ledus. Lai brauktu pa šādu ceļu, jāiegādājas riepas ar radzēm. Sekojiet līdzi arī riepu spiedienam un pievērsiet uzmanību protektora rakstam. Galu galā pilnīgi jaunas Hyundai vai kādas citas automašīnas, it īpaši uz kredīta ņemtas automašīnas, salauzšana īpašniekam sagādās lielas nepatikšanas.

Pirms iekāpšanas automašīnā ziemā notīriet tās virsbūvi no sniega un ledus, ja nepieciešams, brauciet uz automazgātavu. Uz motora pārsega nedrīkst būt sniega un sasalušu ledus gabaliņu, jo ātrumā tie var sabojāt vējstiklu vai aizlidot uz sāniem, radot bojājumus blakus esošajām automašīnām.

Automašīnas iegāde nozīmē pēc tam nepārtrauktu tās stāvokļa uzraudzību, jo īpaši šasijas, bremžu sistēmas, riepu un dzinēja stāvokli. Tas nozīmē, ka jums ir savlaicīgi jāiziet pārbaudes.

Skaidrs, ka ceļi dažviet Krievijā atstāj daudz ko vēlēties, taču jāmēģina uz lietām skatīties objektīvi. Ja ātrumā pēkšņi uznirs milzīga bedre vai visu ceļu no pilsētas uz pilsētu bedrēs un plaisās, protams, tur neko nevar darīt, tikai salabot ceļus.

Īsāk sakot, tagad šis ir jūsu ģimenes loceklis, un jums ir nepieciešama acs un acs pret viņu.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
globalautotrade.info