Auto kredīts

Auto kredītsAutomašīnas iegāde ir ļoti nopietns solis, it īpaši, ja šis pirkums ir paredzēts kredītā. Šeit ir jāizlemj ne tikai ar pašu automašīnu, bet arī ar kreditoru banku.

Klientam ir jāizpēta visi nosacījumi un programmas, kas ir bankām. Ir vairāki veidi, kā iegādāties automašīnu uz kredīta. Pirmais veids ir mērķkredīts automašīnas iegādei, ko var izsniegt tieši pašā salonā. Šajā gadījumā banka par pirkumu maksā tieši autosalonam, savukārt klients maksā parādu bankai saskaņā ar aizdevuma līgumu. Tajā pašā laikā aizņēmējam ir jābūt arī noteiktam pašu līdzekļu apjomam pirmās iemaksas veikšanai.
Vēl viens pirkšanas veids ir nomaksas plāns, citiem vārdiem sakot, līzings. Šajā gadījumā autosalons iegādātajai automašīnai nodrošina reālu nomaksas plānu. Vēl viens veids ir iegāde ar valsts atbalstu, kurā valsts līdzfinansē auto kredītu. Rūpīgi izlasiet līguma nosacījumus, it īpaši, ja automašīna tiek pirkta kravas pārvadāšanai Krievijā.

Automašīnas pirkšana uz kredīta joprojām ir nedaudz savādāka nekā televizora pirkšana. Ar auto kredītu viens no priekšnoteikumiem ir KASKO noformēšana, kas nav atkarīga no klienta vēlmes, savukārt Īpašuma dokumenta oriģināls paliek bankā, jo auto tiks ieķīlāts līdz kredīta atmaksas beigām. Tāpat viens no priekšnoteikumiem ir pašu līdzekļu pieejamība, kas tika minēts iepriekš. Taču ir iespēja iegādāties arī bez pirmās iemaksas, taču šajā gadījumā procentu likme būs lielāka.
Tajā pašā laikā ir vairāki nosacījumi, kas kopumā var ietekmēt auto kredīta parametrus. Tas ir pirmās iemaksas esamība vai neesamība (tas ir, jo lielāka ir jūsu pirmā iemaksa un mazāka aizdevuma summa, jo zemāka ir procentu likme), ķīlas, galvotāju vai līdzaizņēmēju un pilnas dokumentu paketes esamība. Visi šie faktori samazina procentu likmi par noteiktu punktu skaitu.

Pirms automašīnas iegādes jāizpēta to cilvēku atsauksmes un ieteikumi, kuri jau ir saskārušies ar auto kredītu, lai izdarītu savus secinājumus. Izvēloties banku, jāizpēta tās mājaslapa un jāiepazīstas ar auto kredīta nosacījumiem, lai sagatavotos tieši pirms pirkšanas, vai arī noformulēt tos jautājumus, kas palikuši neatbildēti bankas mājaslapā. Kredīta apmēru būtu lietderīgi aprēķināt pēc tiešsaistes kalkulatora, kas ērti atrodams vēlamās bankas mājaslapā. Iegūstot nepieciešamo informāciju, klients vairs neapjuks, sazinoties ar auto dīleru darbiniekiem un piesakoties auto kredītam.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
globalautotrade.info