Aizsargplēve automašīnām

Aizsargplēve automašīnāmAutomašīnas darbības laikā tās virsbūve pastāvīgi tiek pakļauta cietām daļiņām: smiltīm, grants, putekļiem. Tas izraisa krāsas, stikla un priekšējo lukturu bojājumus. Naktī redzamība pasliktinās, un tas ir bīstami. Risinājums var būt aizsargplēvju izmantošana. Galvenie materiāli to ražošanai ir vinils un poliuretāns.

Vinila aizsardzība — biezums 100 mikroni. Plānuma dēļ jūs varat ielīmēt pilnīgi jebkuru virsmu.
Poliuretāns — no 100 līdz 250 mikroniem. Aizsargā labāk nekā vinils, taču tā lielāka blīvuma dēļ tam ir ierobežojumi uzklāšanai uz sarežģītām ķermeņa daļām.

Caurspīdīgs pārklājums ar biezumu no 100 līdz 250 mikroniem spēs aizsargāt Jūsu automašīnas krāsojumu, lukturus un logus vairākus gadus.
Jūs varat aizsargāt tikai tās automašīnas daļas, kuras visvairāk ietekmē saskare ar agresīvu vidi (kapsēts, priekšējie spārni, priekšējie lukturi, vējstikls, jumts, sliekšņi, durvju apakšējā daļa), vai arī varat nosegt visu automašīnas virsbūvi ar filma.

Visefektīvāk jaunu automašīnu ir pārklāt ar aizsargplēvi. Virsbūve un krāsojums ir pilnīgi jauns. Plēves aizsardzība ilgstoši saglabās rūpnīcas krāsu un spīdumu, kas palielinās pārdošanas cenu.

Vējstikla aizsardzība, papildus savām stiprības īpašībām, nodrošinās papildus ūdens atgrūdošu efektu, kas uzlabos redzamību uz ceļa, un vēl vairāk ietaupīs uz mazgāšanas šķidruma.
Priekšējo lukturu pārsegi pasargā tos no bojājumiem. Ņemot vērā mūsdienu optikas izmaksas, tas ir svarīgi. Tiek saglabāta arī caurspīdīgums un augsta gaismas kvalitāte.

Aizsargplēves kalpošanas laiks ir aptuveni 5-8 gadi. Izturība ir atkarīga no izvēlētā biezuma un automašīnas lietošanas intensitātes.
Ir modernas filmas ar pašdziedinošu efektu. Nelielas skrambas sadzīst pašas no sevis.

Ar plēves palīdzību iespējams ne tikai pasargāt auto, bet arī mainīt izskatu.
Lietojot virsbūves krāsainu aizsargplēvi, jāprecizē nepieciešamība veikt izmaiņas automašīnas dokumentos.
Aizsargplēves iegādes un uzstādīšanas izmaksas pilnībā attaisno, saglabājot Jūsu automašīnas izskatu.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
globalautotrade.info